Laat uw grafsteen stralen

Door: uitvaart

Gepubliceerd: 8 november 2010
Duur: 3:34

Memorial Design, bekend om de roestvast stalen monumenten, urnen, vazen en windlichten van hoogwaardige kwaliteit, heeft een nieuw materiaal ontwikkeld. Een innovatie speciaal voor de uitvaartbranche, dat de uitstraling van grafmonumenten zal veranderen: illustone®

Het materiaal is exclusief door het gebruik van optische vezels waardoor daglicht wordt getransporteerd. Het past in iedere omgeving. Platen kunnen worden voorzien van zowel standaard als klantspecifieke lichtdoorlatende afbeeldingen. Hierdoor kunnen symbolen, familiewapens, afbeeldingen en zelfs de contouren van een gezicht worden aangebracht. Natuurlijke lichtbronnen zorgen voor een spel van licht en schaduw. Prima geschikt voor grafmonumenten, maar ook voor vloeren, gevelbeplating, wastafels, balies, kunstobjecten, enz. Door de hoge sterkte van het materiaal is het al verkrijgbaar vanaf 12mm dik en daardoor ook geschikt voor de (luxe) jachtbouw. Met kunstverlichting kan men speciale lichteffecten (in kleur) creëren.

Duurzaamheid
illustone® is 100% recyclebaar, weersbestendig en bestand tegen hitte, koude en UV-stralingen.

Uitnodiging
Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een afspraak! Wij kunnen voorzien in alle informatie, voorbeelden en specificaties. Ook kunt u ons benaderen voor workshops op locatie. Graag willen wij samen met u de mogelijkheden bespreken.

Voor meer informatie:
Martin Kraaijer
Memorial Design BV
Nijverheidsweg 41
2102 LK Heemstede
T. 023-5481250
M. 06-55143963
info@memorialdesign.nl
www.memorialdesign.nl
www.illustone.com

Link naar deze video:
Embed code: