Film: Nationale Urnenbeurs groot succes

Door: uitvaart

Gepubliceerd: 4 oktober 2011
Duur: 4:19

Op zaterdag 1 oktober werd de eerste Nationale Urnenbeurs geopend door burgemeester Marianne Heeremans en wethouder Christa Kuiper-Kuipers van de Gemeente Heemstede. De burgemeester betrok in haar toespraak de gedrevenheid van Sylvia Dekker van Memorial Design en tevens initiatiefneemster van de eerste nationale urnenbeurs en van urnengroothandel.nl. Op de beurs werden door diverse leveranciers meer dan 650 urnen en assieraden gepresenteerd uit binnen- en buitenland.

De urnengroothandel biedt een veelzijdig assortiment in diverse materialen waaronder rvs, hout, keramiek, brons, polymeer, messing, zilver. Ook bijzondere urnen zoals kunsturnen en huisaltaren behoren tot het assortiment. Daarnaast is het voor de uitvaartondernemer een professionele aanvulling in haar of zijn dienstverlening. Zij kunnen de nabestaanden een grote collectie tonen in diverse prijsklasse, zonder dat zij deze collectie op voorraad moeten hebben. Urnengroothandel functioneert eigenlijk als een verlengstuk voor de ondernemer, waarbij de nabestaanden in alle rust een keuze kunnen maken en de uitvaartondernemer uiteindelijk uitlevert en afrekent.

Tot de pronkstukken behoort o.a. een urn met ingezette Swarowski stenen en design urnen van schelp. Op de beurs werd ook een collectie getoond van exclusieve Bogra kisten en was er volop belangstelling voor de duurzame producten voor begraafplaatsinrichting van Den Boer Econorm. Verder waren er vertegenwoordigingen van Jewel Concepts (sieraden met vingerafdruk), Return door Lonneke te Kamp, Mo-Ga urnen en sieraden, Urn to Be en Felms.
Ook zondag 2 oktober bleek de belangstelling overweldigend ondanks het fraaie weer.

Sylvia: “We willen de uitvaartondernemingen, steenhouwers, crematoria en begraafplaatsen een optimale service bieden door een zo breed mogelijk assortiment vanuit één groothandel aan te bieden.Voor uw gemak, alles onder 1 dak.”

Meer informatie op www.urnengroothandel.nl
Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom!

Memorial Design BV
T. 023-5481250
M. 06-50251891
E. info@memorialdesign.nl
W. www.urnengroothandel.nl
Nijverheidsweg 41
2102 LK Heemstede

Link naar deze video:
Embed code: