Asvertstrooiing per heliumballon

Door: Hemelvlucht

Gepubliceerd: 12 augustus 2014
Duur: 3:33

Asverstrooiing per heliumballon op 25km hoogte in de atmosfeer.

Wilt u na de crematie in het crematorium de as niet plaatsen in een urn maar verstrooien, denk dan eens aan asverstrooiing met een heliumballon.

Hemelvlucht.nl biedt in binnen en buitenland de unieke mogelijkheid om de as van uw dierbare te verstrooien op 25 kilometer hoogte in de atmosfeer middels een indrukwekkende ballon van bijna 2 meter doorsnede.

Asverstrooiing per heliumballon is een bijzondere en zeer persoonlijke manier van afscheid nemen. Door het loslaten van de ballon geeft men de as van de dierbare letterlijk de vrijheid in de atmosfeer.

De ballonoplating kan geschieden vanaf een zelf gekozen locatie, datum en tijdstip. Bijvoorbeeld: het strand, een open plek in het bos, natuurwater, vanuit een park, een natuurgebied, de middenstip van een sportveld, schoolplein, eigen achtertuin en vele andere mooie locaties.

De ceremonie kan men naar eigen wens en inzicht vervullen. U kunt hierbij denken aan een persoonlijk afscheidswoord, een gedicht voordragen en/of muziek beluisteren, buffet op locatie. Geef aan wat de wensen zijn en wij regelen het.

Deze intieme manier van afscheid nemen versterkt het samenzijn van de nabestaanden en draagt positief bij aan het verwerkingsproces.

Bij Hemelvlucht.nl staat persoonlijk contact, betrokkenheid en betrouwbaar handelen voorop. Asverstrooiing is een eenmalig moment en dat beseffen wij ons terdege. Wij werken vanuit de gedachte dat elk afscheid uniek is en leveren topkwaliteit met de grootste zorg.

Het is een zeer waardige en vredige manier van afscheid nemen. Een waardig afscheid is troostend en geeft rust. Kortom een uniek afscheid om nooit te vergeten...

Voor vragen, kosten of overige informatie kunt u terecht op onze website:
www.hemelvlucht.nl of mail naar info@hemelvlucht.nl.

Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,
Team Hemelvlucht.nl

Link naar deze video:
Embed code: