De Nabestaandendesk

Door: uitvaart

Gepubliceerd: 10 februari 2010
Duur: 3:13

Na het overlijden van een naaste, komt er veel op u af. U moet allerhande zaken regelen, in een tijd waarin u met uw gedachten ergens anders bent. Hoe zit het met de hypotheek? Hoe wordt de nalatenschap afgewikkeld? Kan de woning worden aangehouden? Op veel van die administratieve, financiŽle, fiscale en juridische vragen moet u snel een antwoord hebben.

Maar wie kan u helpen om die antwoorden te vinden in deze vaak ingewikkelde situaties? Femke Karel spreekt met Edwin Pijpers, directeur van De NabestaandenDesk. Een service die precies ontwikkeld is voor hulp bij de financieel-administratieve afwikkeling na een overlijden.

Wie staat er achter De NabestaandenDesk?

De NabestaandenDesk is onderdeel van Your Financials. Onder die naam werken zelfstandige gecertificeerde en onafhankelijke financieel planners in geheel Nederland samen. U bent bij Your Financials in vertrouwde handen: uw adviseur verkoopt geen producten, maar adviseert slechts. De kwaliteit van het advies staat altijd voorop. Zwart op wit zelfs, want Your Financials mag als organisatie het ISO 9001-2008 certificaat voeren!

Link naar deze video:
Embed code: