0800-STERFGEVAL, meldnummer voor overlijdensmeldingen. Voor een stijlvolle, betrouwbare en betaalbare uitvaartondernemer bij u in de buurt

Door: uitvaart

Gepubliceerd: 2 maart 2010
Duur: 0:25

Het meldnummer 0800-STERFGEVAL is het meldnummer voor overlijdensmeldingen. Wanneer nabestaanden dit nummer bellen na het overlijden van een dierbare, wordt men direct doorverbonden naar een betrouwbare, professionele en betaalbare uitvaartondernemer in de buurt.

0800-STERFGEVAL is hèt meldnummer voor overlijdensmeldingen. Wanneer u dit nummer bellen na het overlijden van een dierbare, wordt met direct doorverbonden naar een betrouwbare, professionele en betaalbare uitvaartondernemer bij u in de buurt. Zo kunt u vertrouwen op een persoonlijk afscheid van uw dierbare tegen een betaalbare prijs. Alle bij ons aangesloten uitvaartondernemers worden streng geselecteerd: goede voorlichten, duidelijke kostenindicatie vooraf en nazorg zijn belangrijke aspecten om toegelaten te worden. Niet voor niets is bij 0800-STERFGEVAL de eredivisie van de uitvaartbranche aan gesloten. Daarom, wilt u een persoonlijk afscheid voor een betaalbare prijs, meld uw overlijden dan via het meldnummer 0800-7837343 (=0800-STERFGEVAL).

Link naar deze video:
Embed code: