Verplicht een uitvaartondernemer inschakelen?

Door:

Gepubliceerd: 8 oktober 2011

Ben je verplicht om een uitvaartondernemer in te schakelen voor een uitvaart? Mr. W.G.H.M. van der Putten geeft in deze film een antwoord op die vraag.

Of u nou kiest voor een begrafenis of crematie er moet na een overlijden veel worden geregeld in korte tijd. Mag je alles helemaal zelf regelen of staat er in de Wet op de lijkbezorging dat er altijd gebruik gemaakt moet worden van een uitvaartondernemer?

Mr. W.G.H.M. van der Putten schrijft boeken, artikelen en commentaren bij rechterlijke uitspraken, geeft lezingen en heeft functies bij diverse bedrijven en organisaties. Hij is de expert op het gebied van de rechtsregels rondom overlijden en de uitvaart. Mr. W.G.H.M. van der Putten is ook de juridisch adviseur op Uitvaart.nl. Een overzicht van eerdere films met Mr. Van der Putten vindt u bij de reportages op Uitvaart.nl .

De komende periode wordt elke vrijdag een filmpje geplaatst waarin mr. Van der Putten ingaat op de meest gestelde en meest opmerkelijke vragen over de Wet op de lijkbezorging en de uitvaart in het algemeen. Mogelijk heeft u zelf een vraag waar u graag een antwoord op krijgt, deze kunt u mailen naar info@uitvaart.nl.

Link naar deze video:
Embed code: