Zelf een uitvaartkist maken

Door: Uitvaart

Gepubliceerd: 4 april 2012
Duur: 10:36

Hoe kan je zelf een uitvaartkist maken? Een antwoord op die vraag krijgt u in deze film waarin meubelmaker Hans Denijs stap voor stap laat zien hoe u zelf eenvoudig (een goedkope) uitvaartkist kunt maken.

Op Uitvaart.nl kunt u de tekeningen en de lijst met benodigdheden downloaden . Deze materialen kunt u kopen bij uw lokale bouwmarkt of meubelstoffeerder.

Over Hans Denijs
Hans Denijs van Bijzonder Maatwerk is gespecialiseerd meubelmaker die niet alleen uw meubels voor in huis of op kantoor op maat maakt, maar die ook prachtige persoonlijke uitvaartkisten maakt. Het is mogelijk om een kist geheel naar wens door Hans te laten maken, maar u kunt Hans ook vragen om samen met u een kist te maken. U heeft dan het voordeel dat u zeker bent van een prachtige kist tegen een eerlijke prijs waarbij u ook zelf hebt meegeholpen bij de productie. Zo wordt de uitvaartkist voor uw dierbare een uniek en persoonlijk exemplaar.

U kunt Hans geheel vrijblijvend om informatie en tarieven vragen. Dat kan door te mailen naar hans.denijs@zonnet.nl of te bellen met nummer 020 4867068 of 06 41259584. Op www.bijzondermaatwerk.nl kunt u meer voorbeelden zien van kisten en meubels die zijn gemaakt door Hans Denijs.

Link naar deze video:
Embed code: