Zelf een uitvaartkist maken

Door: Uitvaart

Gepubliceerd: 4 april 2012
Duur: 10:36

Hoe kan je zelf een uitvaartkist maken? Een antwoord op die vraag krijgt u in deze film waarin meubelmaker Hans Denijs stap voor stap laat zien hoe u zelf eenvoudig (een goedkope) uitvaartkist kunt maken.

Op Uitvaart.nl kunt u de tekeningen en de lijst met benodigdheden downloaden . Deze materialen kunt u kopen bij uw lokale bouwmarkt of meubelstoffeerder.

Over Hans Denijs
Hans Denijs van Bijzonder Maatwerk is gespecialiseerd meubelmaker die niet alleen uw meubels voor in huis of op kantoor op maat maakt, maar die ook prachtige persoonlijke uitvaartkisten maakt. Het is mogelijk om een kist geheel naar wens door Hans te laten maken, maar u kunt Hans ook vragen om samen met u een kist te maken. U heeft dan het voordeel dat u zeker bent van een prachtige kist tegen een eerlijke prijs waarbij u ook zelf hebt meegeholpen bij de productie. Zo wordt de uitvaartkist voor uw dierbare een uniek en persoonlijk exemplaar.

U kunt Hans geheel vrijblijvend om informatie en tarieven vragen. Dat kan door te mailen naar hans.denijs@zonnet.nl of te bellen met nummer 020 4867068 of 06 41259584. Op www.bijzondermaatwerk.nl kunt u meer voorbeelden zien van kisten en meubels die zijn gemaakt door Hans Denijs.

Link naar deze video:
Embed code:

Vrijdag 13 april 2012 - 11:54

Van: e.c. kuperus
zeer bijzondere voorlichting, gezien mijn leeftijd vind ik het prettig te weten wat ik allemaal zelf kan regelen c.q. opnemen als gegevens /wensen voor mijn nabestanden.

Vrijdag 13 april 2012 - 16:55

Van: Jan Vellekoop
Wat een mooi respectvol filmpje. Zeker als je de dood ziet aankomen een aanrader. Temeer daar je dan de kist nog heel persoonlijk kan maken door versieringen o.i.d.
Complimenten.

Zondag 15 april 2012 - 19:40

Van: Elly de Regt
Leuk idee en mooi, Hans, die kist met ronde deksel.
Wat kost zoiets van goedkoop hout?
Ik wilde zelf een ronde kist van papier maché maken, maar misschien duurt dat wel heel erg lang.
Met vriendelijke groet,
Elly de Regt

Donderdag 19 april 2012 - 13:07

Van: Hans Denijs
Mevrouw de Regt,

Een kist van papier maché zou ik mee oppassen. Het kan problemen geven in geval van crematie. Voor prijzen van de ronde kist kunt u met mij contact opnemen per e-mail of telefoon.
Met vriendelijke groet, Hans

Jouw reactie