LifeArt International, een wereldwijde speler in alternatieve uitvaartkisten

Door: Uitvaart.tv

Gepubliceerd: 16 mei 2011
Duur: 4:56

Life Art International, een internationaal georiŽnteerde producent van uitvaartkisten, gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen, slaat haar vleugels uit in Europa. De hoofdvestiging van LifeArt Coffins B.V., licentiehouder van het merk voor Europa, is gevestigd in het Limburgse Herkenbosch, onder de rook van Roermond.

Na uitgebreide testen in diverse crematoria en het vervolmaken van het productieproces is het bedrijf, na een voorbereiding van ruim een jaar, klaar om toe te treden tot de markt.

Volgens Jeroen Cremers, algemeen directeur en verantwoordelijk voor Europa, is het bedrijf een professionele en betrouwbare partner voor de uitvaartbranche, nu en in de toekomst. Uniek is de dat levering van een, volledig gepersonaliseerde, naar wens van familie of vrienden gemaakte, uitvaartkist binnen 48 uur op het gewenste adres geleverd wordt. Mede daarom vertrouwt het bedrijf erop een welkome aanvulling te zijn in een sterk veranderende markt, waarbij het persoonlijke karakter van een uitvaart steeds belangrijker wordt. Consumenten kunnen hun keuze zelf bepalen via de website, de levering vind plaats via de gewenste uitvaartondernemer.

Tevens kan de jongste dochter van LifeArt International altijd gebruik maken van de reeds 6 jaar opgedane expertise door het moederbedrijf, dat met ruim 6000 uitvaartkisten per jaar marktleider is in AustraliŽ en Nieuw-Zeeland op het gebied van alternatieve uitvaartkisten.

LifeArt Coffins BV is gevestigd in Herkenbosch, aan de Veldweg 38. Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren 0031-475-390450 en 24 uur per dag bereikbaar via de website: www.lifeartnetherlands.com.

Link naar deze video:
Embed code: