Eindelijk transparantie in tarieven van uitvaartondernemers

Door: Uitvaart.Com

Gepubliceerd: 15 januari 2014
Duur: 5:02

Uitvaartmarkt.nl is een nieuwe site die een einde maakt aan de onduidelijkheden rondom de tarieven van uitvaartondernemers. Voorafgaand of direct na een overlijden kunnen nabestaanden offertes aanvragen bij uitvaartondernemers uit de directe omgeving. Zo kunnen nabestaanden honderden euro's besparen.

Nabestaanden kunnen op Uitvaartmarkt.nl een wensenformulier invullen dat alle wensen rondom de uitvaart nauwkeurig inventariseert. Vervolgens kan men de computer dichtklappen en bij de familie en overledene voegen. Uitvaartmarkt.nl stuurt het wensenformulier naar meerdere uitvaartondernemers in de buurt. Deze uitvaartondernemers sturen al binnen enkele uren offertes die precies zijn afgestemd op de wensen, alsmede de lokale tarieven. Nabestaanden kiezen vervolgens de ondernemer die het beste voorstel doet. Zo weten zij zeker dat de uitvaart naar wens wordt uitgevoerd, tegen de best mogelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat nabestaanden op deze wijze de regie zelf in de hand houden omdat het wensenformulier hen door alle aspecten van de uitvaart heen loodst, zonder sturing van derden.

Het gebruik van Uitvaartmarkt.nl is kosteloos voor nabestaanden čn uitvaartondernemers die adverteren op Uitvaart.nl. Uitvaartmarkt.nl is een initiatief van BV Uitvaart.Com te Amsterdam.

Link naar deze video:
Embed code: