Grote belangstelling bij open huis Eijgelaar Natuursteen

Door: Uitvaart

Gepubliceerd: 23 juni 2014
Duur: 3:19

Onlangs heeft het Kamperse bedrijf Eijgelaar Natuursteen in de nieuwe vestiging in Apeldoorn een open huis gehouden in samenwerking met een aantal uitvaart gerelateerde bedrijven. Ondanks de regen kwamen meer dan 250 geďnteresseerden het nieuwe bedrijf met grafmonumenten & urnen bekijken.

De uitstraling van de nieuwe showroom is warm, de mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten indrukwekkend en de diversiteit aan gebruikte materialen en stijlen opvallend.

Een jongeman liet zien hoe het graveren van een persoonlijke afbeelding op een steen in zijn werk gaat, een glaskunstenares lichtte passievol toe hoe ze een zonnebloem aan het brandschilderen was voor iemand die haar hele leven veel van zonnebloemen heeft gehouden, een glasspecialist liet zien hoe hij een geknabbelde rand aan glas maakt en er was gelegenheid om zelf eens te steenhouwen.

De sfeer was gemoedelijk met op de achtergrond prachtige live muziek met zang en pianospel. Juist het brede aanbod van uitvaart gerelateerde producten zoals rouwdrukwerk, op maat gemaakte kisten, rouwverwerking en balsemen in combinatie met vakmanschap maakte het open huis zo interessant. De Waterurn, een concept waarbij de urn langzaam as teruggeeft aan de aarde, was één van de onderwerpen die door menigeen werd (na)besproken.

Mocht u zelf meer informatie over grafmonumenten wensen, documentatie met prijzen willen ontvangen, een afspraak willen maken bij Eijgelaar in Kampen (Nijverheidsstraat 24), Apeldoorn (Christiaan Geurtsweg 12) of Barneveld (Ambachtsweg 2) of bij u thuis, dan kunt u contact opnemen met Eijgelaar Natuursteen

Tel: 055 30 30 970
Mail: info@eijgelaar.nl
Web: www.eijgelaar.nl

Link naar deze video:
Embed code: