DFW Europe lanceert website met veel video

Door:

Gepubliceerd: 17 april 2015

DFW Europe heeft een nieuwe website gelanceerd. De bezoeker heeft op deze website (dfweurope.com) niet alleen meer overzicht, maar vindt direct een antwoord op mogelijke vragen ten aanzien van het ontwerpen en produceren van crematieovens en bijbehorende apparatuur. Op een treffende wijze zijn de diverse processen, producten en het gebruik daarvan door middel van video’s in beeld gebracht. Zo ziet de bezoeker van de website direct hoe alles werkt en wat er bij het gehele proces komt kijken.

DFW Europe bouwt en plaatst crematieovens over de hele wereld en maakt als zodanig een enorme groei door. Algemeen directeur Jan Keeman constateert dat in steeds meer landen een stijgende vraag is naar de geavanceerde crematieovens van DFW Europe. ‘Wij worden niet alleen vaker benaderd voor daadwerkelijke ontwikkeling, maar ook voor advisering ten aanzien van hergebruik van restwarmte. Wij hebben de afgelopen jaren veel ideeën en noviteiten kunnen aandragen en de nieuwste automatiseringstechnieken kunnen toepassen. Dat willen we uiteraard aan iedereen laten zien.’

Bedrijfsfilm DFW Europe

Op de website van DFW Europe is ook de nieuwe bedrijfsfilm van te zien. In deze film krijgt de kijker een goed beeld van de innovaties van DFW Europe. Ook is er aandacht voor verschillende projecten die DFW Europe heeft gerealiseerd in diverse landen in Europa.

Link naar deze video:
Embed code: