Kisten afl.2 P. van Wijk & Zoon Uitvaartkisten en Prematuur.nl

Door: uitvaart

Gepubliceerd: 14 januari 2010
Duur: 9:46

Een uitvaartkist in de vorm van een vis? Een kist met een biljartlaken op het deksel? Of de Ark van Noah als kist? Het is slechts een kleine greep uit het assortiment van een zeer bijzondere uitvaartkistenfabriek in het Westen des Lands, P van Wijk & Zoon Uitvaartkisten. Deze kistenfabriek weet de meest uiteenlopende wensen op het gebied van doodskisten te realiseren. Uitvaart.tv maakte er een indrukwekkende reportage over.

Verder gaat presentatrice Femke Karel op bezoek bij Prematuur.nl, een bedrijf gespecialiseerd in afscheidsmandjes voor prematuren en overleden baby's.
Een afscheidsmandje is een zacht omhulsel voor een overleden baby dat door ouders op schoot kan worden genomen en uitnodigt tot een warm en intiem contact. Voor meer informatie zie ook kindermandjes.nl.

Link naar deze video:
Embed code:

Donderdag 14 januari 2010 - 13:32

Van: herman hamer
Geachte Fabrikant ,Prima idee.

Herman Hamer

Donderdag 14 januari 2010 - 13:43

Van: Joris
die biljart is wel heel apart..grappig om te zien zeg

Donderdag 14 januari 2010 - 14:04

Van: Anita den Besten
We zijn erg trots op het resultaat en hopen dat het een duidelijk beeld geeft van ons bedrijf.
Kindermandjes / Prematuur

Vrijdag 15 januari 2010 - 10:28

Van: Uitvaart.tv
Dank voor uw opbouwende kritiek.

Vrijdag 15 januari 2010 - 13:38

Van: Karina Wiertsema
Nuttige uitzendingen leveren jullie. Het is echt leerzaam. De opbouwende kritiek van de heer Van Hunnik is waardevol. Ik zou zeggen: doe er uw voordeel mee.

Vrijdag 15 januari 2010 - 21:29

Van: esther
ik zit net te kijken naar de uitzending en dacht. Wat jammer dat ik dit niet eerder zag. Heel mooi om te zien dat er zoveel meer mogelijk is dan ik dacht. Ga zo door mensen!

Zondag 17 januari 2010 - 20:23

Van: Anita
Ik heb nog een eventuele aanvulling op de knuffel die bij het zachte kinderkistje gemaakt wordt. Als je twee dezelfde knuffels maakt, kan er één met het kindje mee en één blijft achter bij de ouders. Ik heb het zelf in 1997 meegemaakt en kijk nog elke dag naar de knuffel, waarvan eenzelfde exemplaar met mijn kindjes is meegegaan.

Jouw reactie